asSalamuaLa!Kum..juz koL me miRa jew...stiLL studnt g..sajew mau kngsi2 ckit cTer lam mY bloG nyh...kowd2 ad iktibar taw pandUan k lam ctr mirA nyh..aminn....insyaLLah,kTa kngsi sma2 noh ctr nyh..juz enJoy...^^

Isnin, 6 Disember 2010

SAlAM MAAl hijRAh 1432 ~ =)

Posted by ˙˙::ɐɹ‾ǝıɯ::˙˙ at 10:34 PTG
Reactions: 
0 comments

 

Salam Maal Hijrah untOk semua umat Islam ~!
alhamdulillah , sekarang neh kita masih bOleh melihat dunia , masih bOleh bernafas , masih bOleh ber'bw' neh ~ ... dan macam-macam lagi lah ~ hee
semOga di tahun baru neh , kita jadi lebih baik daripada yang sebelOm ineh .!
Oyey !

 

Selasa, 2 November 2010

15 thiNGS YOU PRObAblY NEVER kNEW OR thOUGht AbOUt

Posted by ˙˙::ɐɹ‾ǝıɯ::˙˙ at 10:38 PTG
Reactions: 
0 comments


 At least 5 peOple in this wOrld lOve yOu sO much , they wOuld die fOr yOu .
 At least 15 peOple in this wOrld lOve yOu in sOme way .
 The Only reasOn anyOne wOuld ever hate yOu is because they want tO be just like yOu .
 A smile frOm yOu can bring happiness tO anyOne , even if they dOn't like yOu .
 Every night , SOMEONE thinks abOut yOu befOre they gO tO sleep .
 YOu mean the wOrld tO sOmeOne .
 If nOt fOr yOu , sOmeOne may nOt be living .
 YOu are special and unique .
 SOmeOne that yOu dOn't even knOw exists lOves yOu .
 When yOu make the biggest mistake ever , sOmething gOod cOmes frOm it .
 When yOu think the wOrld has turned its back On yOu , take a loOk : yOu mOst likely turned yOur back On the world .
 When yOu think yOu have nO chance Of getting what yOu want , yOu prObably wOn't get it , but if yOu believe in yOurself , prObably , sOoner Or later , yOu will get it .
 Always remember the cOmpliments yOu received . FOrget abOut the rude remarks .
 Always tell sOmeOne hOw yOu feel abOut them ; yOu will feel much better when they knOw .
 If yOu have a great friend , take the time tO let them knOw that they are great .



Sabtu, 5 Jun 2010

APAbilA MAlAM MENjElMA

Posted by ˙˙::ɐɹ‾ǝıɯ::˙˙ at 8:30 PG
Reactions: 
0 comments


wahahah !tajOk tapahape ..
sepatutnya sekarang neh masa untOk tidO daa ~
tapi .. tapi .. tapi ..
malam masih mudaa ~ kekkeke
tak ngantOk lagi lah !
cOnteng-cOnteng dekat sini dulu lah .
Oyeah ~!

mama tak tau yang saya tak tidO lagi neh .
tataO ~ tataO ~
shhhhyy !

apa lah mama neh , suruh tidO awal-awal buat apaa ~
hee ~ tadi mama kata esOk nak g akad nikah kak siti .
sO , kena lar bangun awal sikit .
bangun awal ? pukul berapa tuh ma ?
bangun lar pukul 8.30 camtuh ~ pukul 9.30 dah nak pergi sana .
Ouhh ~ Okey2 ..
( kantOi lar yang saya neh selalu bangun lambat kann ? hee ~ )



petang tadi sibuk tolOng mama quilling ..
quilling ? ape mende uh ?
Okey , nanti-nanti saya bagitahu ..
sampai sakit-sakit tangan nak memOtongnya ~

Okey lar , mau tidO daa ~
gudnyte ~
see ya !

Rabu, 26 Mei 2010

i'M jUSt AN ORdiNARY GiRl ..

Posted by ˙˙::ɐɹ‾ǝıɯ::˙˙ at 10:40 PTG
Reactions: 
0 comments





ahaa ! dah adaa belOg neh an .. meh kita uat syOk sendiri sikit.. :face54:
sekarang neh cheq maO cerita tentang diri cheq ..
ya , diri saya lar ! bukan kamu , kamu atau kamu uke ~
S A Y A ! kekekke ~ :d:
saja ja nak bagi ampa kenai sapa tuan pnyer belOg neh ~
ah sudahh ~ ... 
:face28: *nak muntah
kalau takmau tau , senang ajer .. tak susahh ~
anda nampak tak butang merah yang ada tanda pangkah tu ?
yaa , kat atas tuh .. nmpk an ?
apa lagi ~ tekan lar shayunk ~ =)

dengan segalaa hOrmatnyer ~
blogger-emoticon.blogspot.com

  Okey lar , Okey lar .. sudah cukup ..

ini saya .. 

 


eeh ! silap , silap lar ~ apa neh ..
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

!
!
!


ya ! ini baru lar betOl saya ..  xD

Okey , baiklah ! kita terus ke titik lar yer .. kekkeke ~ love
 nor amirah binti khamarzaman.
 miera .. eira .. adeQ ( dekat rumah sajaa ) .. kakmira ( dekat kampung Oleh sepupu-sepupu yang kecik2 tuh ~ :D ) .. kalau dekat pintu kelas kami tuh pulak tuleh 'myra' ~ .. haha Okey , Okey , Orang maO panggil ape pOn saya tak kesah kOt .
 thirteen - baru habeh upsr neh ! serOnOknyaaa ~ 
  lahir di Hos. Besar Seberang Jaya - 19 ogOs 1998 ( take nOte please ~ ^.^ ) - hari Jumaat - 6.45 petang !
 walaupOn telah dilahirkan di P.Pinang , tetapi tidak tahu sangat macam mana nak cakap bahasa itu . S E R I O U S neh ! ikut cakap Orang tahu lar ~ jadi , kOrang tak payah nak ngengada suruh aku cakap Penang sikit ke banyak ke , memang cheq tak gheti ! tehee ~
 pernah bersekOlah di Pasti Rodhotul Islam , SK Permatang Pasir , dan sekarang still di SMA Al - Ahamadiah Al - Ijtimaiah.. nanti-nanti lak tak tahu lagi .. hee ~
 cita-cita saya ?! mahu jadi seOrang dOktor .. even thOugh dulu-dulu tersangatlah takOt untuk melihat darah ! bOley pengsan oO ~ aiyakk ..
 hObi lak ?! huh , hObi ? hObi tuh apaa ? :D taktahu ! tadak hObi kOt .. hee ~ xD
 sangat suka : -
 benda2 yang cOmel + cantik ~ wuuwuuu =)
 warna biru ! pink ! ijOu ! purple !
 apabila ada Orang kata kat kita chantek .. wuuwuuu ~ haha ( nak perasan jap =P )
 pergi shOpping dengan family dan juga BFF !
 jalan2 ..
 cOklat + aiskrim ! yummy ~!
 On laptOp .. facebOoking , dengar lagu , blablabla .... 
 sNap , snAp and snaP ! :D
 lOmpat-lOmpat di atas katil !
 blabla ~~ blablabla ~....
 lastly ...... sangat suka kamu ! ya ~ kamu , kamu dan juga kamu ! =)
tidak suka : -
 ingat benda yang sudah lepas + lama ( hal yang tak berapa nak happy tu lah ~ ) .. lepas tu lepas lar kan , kan ? =)
 Orang yang mengingatkan saya akan hal-hal yang sudah lepas + lama itOh ! :-/
 Orang yang hyppOcritoessss ~ xD SANGAT-SANGAT TIDAK SUKA !
 Orang yang kata i sOmbong .. yeah ~ memang i sOmbong pOn , P U A S ?
 Orang yang baru je kenal dOk ngengada minta-minta number fOn , then bila kita tak bagi kata kat kita sOmbOng .. Okey , like i care ~!
 Orang yang suka mainkan perasaan Orang lain a.k.a playbOy/playgirl ! ah ! ~ tampaq satgi , apa tak dapat ..
 cakap bnyak .. fyi , saya memang seOrang yang pendiam ( ecehhh ) .. taksuka cakap banyak-banyak .. maaalluuu ! :P
 tempt yg terlalu ramai Orang .. ergh ! dengan bersesak-sesaknya .. dengan bisingnya .. Oh my ~~
 makan ? semua makanan yang halal lagi baik .. hee ~ tapi paling-paling suka pizza hut lar ! mmm , sedap egh !! especially 'chicken wing' dia .. sangat-sangat suka !
minum ~ of cOurse carrOts susu pilhan saya ! sukasukasuka ! ahaa ! lagi satu .. air sOya lah ! Oh ,  my ~~ bOleh dikatakan setiap hari kOt aku minum air tuh .. ;)
mahu tahu apa lagi neh ? cukup lar tuh .. malaih maO tuleh daaa ~ kekkeke ~



haa ~ ini dia budak sombOng ~ 
:face42:
haha



MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
 

! ! ∩Ɯ∀ʞ ᴎ∀p ∀ıp '∩ʞ∀ ! ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea