asSalamuaLa!Kum..juz koL me miRa jew...stiLL studnt g..sajew mau kngsi2 ckit cTer lam mY bloG nyh...kowd2 ad iktibar taw pandUan k lam ctr mirA nyh..aminn....insyaLLah,kTa kngsi sma2 noh ctr nyh..juz enJoy...^^

Sabtu, 31 Mac 2012

hey PlAYER ~

Posted by ˙˙::ɐɹ‾ǝıɯ::˙˙ at 8:10 PG
Reactions: 


ouhye , kali ni kita bukak topik berkenaan dengan dunia player .. *agak lol di situ
tak kesah la playboy or playgirl ... tugas diorang tetap sama .. kann ?
mendapatkan cinta dan kasih sayang lebih daripada seorang ..
kesannya amat berat ke atas seseorang yang di permainkan .. -.-
no wonder la aku pun pernah dipermainkan dan aku sure ramai lagi kat luar sana yang pernah dipermainkan !
tapi korang jangan risau sebab player-player tu pastinya akan mendapat balasan balik ..
what goes around comes around =)
apa yang best sangat mainkan perasaan orang ya ? ce cite ce cite .. nak tahu jugak , indah sangat ke dunia bila mainkan perasaan orang ?


orang yang selalu mainkan perasaan orang ni selalu dikaitkan dengan muka HENSEM/CANTIK , kenapa ?
oh kenapa ? muka yang biasa-biasa pun ada duk mainkan perasaan orang . senang cerita bukan semua suka mainkan perasaan orang .. aku tahulah sebab aku cantik tapi tak ada lah sampai terlintas nak mainkan perasaan orang .. LOL !
 ok aku gurau sila jangan percaya .. habis lah ~ lepas ni ada lah orang cakap aku bajet lah apa lah ..
ouh , lantaklah .. yang nih contoh je tahuuu .. 
ok berbalik kepada cerita , tak takut ke nanti korang akan dipermainkan jugak ?


takutnya takutnya .. yelakan mana tahu one day korang akan jatuh cinta tapi tiba-tiba orang yang korang cinta tu main-mainkan korang kan dah sakit .. kan kat atas dah ada sebut “ what goes around come around ” 
atau bahasa melayunya hukum karma , macam lah korang tak tahu kan ..

ada orang cakap sesetengah player ni kan sebenarnya , 
diorang dah pernah setia .. setia sangat-sangat ..
tapi maybe diorang tersilap pilih pasangan dan hati diorang hancur berkecai .. kalau sekali berkecai takpa , tapi setiap kali couple lelaki/perempuan tu permainkan diorang ..
mungkin pasangan diorang ada orang lain ? mana la nak tahu kan ..
zaman sekarang manusia suka curang , curang dan curang .. -.-
ouh , itu orang yang cakap .. bukan akuu ..
semoga korang yang suka memainkan perasaan orang tuh , fikirlah masa depan jangan asyik fikir bahagia diri sendiri jer .. orang lain yang korang mainkan tu fikirlah jugak ya ... okbai ~

0 comments:

Catat Ulasan


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
 

! ! ∩Ɯ∀ʞ ᴎ∀p ∀ıp '∩ʞ∀ ! ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea