asSalamuaLa!Kum..juz koL me miRa jew...stiLL studnt g..sajew mau kngsi2 ckit cTer lam mY bloG nyh...kowd2 ad iktibar taw pandUan k lam ctr mirA nyh..aminn....insyaLLah,kTa kngsi sma2 noh ctr nyh..juz enJoy...^^

Isnin, 12 November 2012

lElAki hOihOi

Posted by ˙˙::ɐɹ‾ǝıɯ::˙˙ at 10:13 PG
Reactions: 




1
lelaki bukan boleh diramal .. dia baik depan kau .. dia puji kau setinggi langit .. tapi semuanya tamat kat situ je ..

bila dia jumpa kawan-kawan dia .. dia kutuk kau balik ...

2
lelaki nak perempuan lebih daripada satu .. tak cukup dengan awek .. nak tambah jadi aweksss ..

tak cukup dengan awek .. nak tambah skandal .. ada skandal , baru hot syial .. hothotak kau:)

dem , aku memang pantang bila orang dah berawek ni tapi still lagi gatal-gatal nak usha perempuan lain .. aku kesian dengan kaum aku sendiri tahuu ..

dan

tahukah korang bahawa lelaki akan di pandang "eeeuww" pada yang duk buat bunyi suwitsuwit ( bunyi macam tikus .. oh , mungkin bunyi sotong .. ohyaya , mungkin juga ba*i ) tu .. ouh , lainlah kalau perempuan yang sukakan perhatian . maybe dia suka bunyi itu .. upss !

Beauty-brown-brown-hair-cutes-naturally-cutest-things-favim.com-218074_large

 yeah , aku tahu bukan semua lelaki macam kat atas tuh .. chill ~~


0 comments:

Catat Ulasan


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
 

! ! ∩Ɯ∀ʞ ᴎ∀p ∀ıp '∩ʞ∀ ! ! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea